Termeni si conditii de utilizare

Datele noastre

SC SMART EVO TEL SRL
Str. Arh. Petre Antonescu nr. 11, Sector 2, Bucuresti
J40/10177/2016
RO 36369255
0345 88 00 01
contact@actel.ro

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul actel.ro implica acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomanda citirea cu atenție a acestui material.

Copyright

Intregul continut al site-ului actel.ro, incluzand elemente de design si grafica web, este proprietatea SMART EVO TEL SRL si este protejat conform Legii dreptului de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuala și industrial.
Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
Utilizatorul este obligat sa folosească informațiile de pe site-ul actelro doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor SMART EVO TEL SRL fără acordul scris al acesteia.

Politica de confidențialitate

Politica de confidentialitate promovata de SMART EVO TEL SRL explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
SMART EVO TEL SRL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0746166342.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0746166342

Dispute și conflicte

Ne străduim ca informațiile pe care vi le oferim să fie cât mai clare și mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu oferim niciun fel de garanție directă sau indirectă privind calitatea informațiilor, imaginilor, produselor obținute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului nostru.
Se poate întâmpla ca la un moment dat, în dreptul unui produs, sa nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se întâmplă pentru că obținerea și prelucrarea datelor despre un produs necesită timp și datele se introduc treptat. În general, în câteva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute și toate celelalte detalii despre acesta. actel.ro își rezervă dreptul de a nu oferi nicio garanție că serviciul oferit va fi potrivit cerințelor tale sau că serviciul va fi neîntrerupt, sigur și fără erori de orice fel.
Nu suntem responsabili și nu putem fi ținuti responsabili în niciun fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problemă directă sau indirectă, de orice natură, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.
Fără nicio notificare prealabilă, actel.ro poate șterge sau adaugă orice informație pe site și poate întrerupe orice activitate sau arhiva din conținutul site-lui.
actel.ro nu se face răspunzătoare pentru coletele deteriorate datorita proastei manipulări din partea firmelor de livrare cu care colaboram.
actel.ro își rezerva dreptul de a refuza o comanda dacă se găsește în una din următoarele situații:

- Produsul comandat nu este sau nu mai este pe stoc la momentul plasării comenzii;
- Imposibilitatea obținerii confirmării de plată;
- Identificarea unei erori în informațiile pentru produs, inclusiv prețul sau oferta promoțională;
- Clientul manifestă un comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios, etc.) sau are în istoricul comenzilor livrări refuzate.

Orice tentativă de acces neautorizat pe site-ul actel.ro sau încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între compania actel.ro și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele doua părți, sau cu ajutorul unui mediator. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competenta instanțelor judecătorești românești. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.
 

Schimbarea termenilor și condițiilor

Actel.ro își rezervă dreptul de a modifica, actualiza termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. Actel.ro isi rezerva dreptul sa facă modificări în structura site-ului fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.
 

Corectarea informațiilor eronate

De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putând diferi de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul s.a.
Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe, erori ale produselor software sau erori umane, fără a anunța în prealabil.

Politica de returnare

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur la contact@actel.ro sau telefonic la numarul 0345880001 (apel inregistrat).
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. 
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. 
Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

IMPORTANT!

Foliile de protectie au o membrana aplicata. Acesta membrana va permite sa testati folia pe ecranul dispozitivului fara a pierde dreptul la retur. Odata ce membrana a fost indepartata de pe folie, sunteti de acord cu produsul achizitionat și va asumati responabilitatea ca ati citit si ca veti respecta instructiunile de montaj. Indepartarea membranei sau nerespectarea instructiunilor de montaj atrag dupa sine nevandabilitatea produsului și implicit pierderea dreptului la retur.

Castile intraauriculare nu se accepta pentru retur din motive ce tin de igiena conform Art. 16 din OUG 34/2016.

Conditii de garanție

Toate produsele comercializate de SMART EVO TEL SRL beneficiaza de garantie pentru o perioada de 6/12 luni de la data achizitiei. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Tarifele şi livarea

Preţurile afişate pe site includ TVA. Acesta este de 19%.
Preţurile afisate in dreptul produselor nu includ cheltuielile de livrare. Acestea vor fi calculate, separat, în coş, în funcţie de: valoarea produselor comandate și adresa de destinaţie la care vrei să trimiţi produsele.
În cazul în care plasezi o comanda cu livrarea în Romania, cu valoare mai mare de 99 de lei, livrarea este gratuită. Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a retelelor Fan Courier, Sameday Courier sau Urgent Cargus transportul gratuit se ofera prin Posta Romana. 
Daca valoarea este mai mică de 99 de lei (adică între 0.01 - 99 lei), avem următoarele tarife de livrare pentru România:
- 9.99 lei (TVA inclus).
Livrarea pentu localitatile aflate in aria de acoperire a retelelelor Fan Courier, Sameday Courier sau Urgent Cargus fara kilometri suplimentari se face prin una dintre cele trei retelele de curierat rapid. Pentru celelalte localitati livrarea se face prin Posta Romana.

Curierii livreaza in următoarele intervale orare: 9:00 - 17:00 de luni până vineri și 9:00 - 13:00 sâmbătă.
Livrarile se fac conform contractului cu firma de curierat astfel:
– comenzile efectuate pana in ora 15:00, sunt ridicate la ora 16:30 de la sediul nostru de catre curier si ajung la dvs, in 24-48 de ore, intre orele 9-18 .
– comenzile efectuate dupa ora 15:00 sunt ridicate a doua zi de catre curier la ora 16:30 si ajung la dvs a 3 zi intre orele 9-18 .
– comenzile efectuate incepand de vineri dupa ora 15.00, vor fi ridicate de catre curier de la sediul nostru luni la ora 16:30 si ajung la dvs marti sau miercuri intre orele 9-18 .

Posta Romana livreaza in 4-6 zile lucratoare de la data expedierii comenzii.

Ne rezervam dreptul sa nu mai deservim clientii care provoaca indirect pagube prin neprimirea coletelor de la curieri.
În cazul în care ai cerut o cantitate mai mare decât stocul disponibil, termenul de livrare se va modifica automat și vom solicita toată cantitatea furnizorilor noștri. Livrarea cantițătii disponibile se va efectua doar la cererea ta. Dacă produsul nu mai este în stoc la sursele de aprovizionare, te vom contacta pentru informații suplimentare.


Livrare prin curier rapid Primești comanda în maxim 24-48 ore de la plasare

Transport gratuit Pentru comenzile de peste 99 lei

Plata prin card în siguranță Plătești rapid și în siguranță prin mobilPay

Retur garantat în 14 zile Politică de retur în 14 zile dacă nu ești mulțumit de produsul achiziționat

  Pentru a comanda nu este nevoie să te înregistrezi. Transportul este gratuit în toată țara pentru comenzile mai mari de 99 lei.
 0771.135.669